AGREMENT CAI SI PONEI

Karpatia Horse Show alături de clubul de călărie Western Dream vă propun trei zile de neuitat in compania unora dintre cele mai blânde și devotate animale: caii. Cei mici, dar și cei mari se vor putea plimba călare în zona special amenajată intre orele 10:00 – 18:00.

​”Când suntem în bază, ne ocupăm cu predarea cursurilor de echitație, de la nivel de inițiere, până la pregatirea pentru concursuri de profil.

La Karpatia Horse Show, venim pentru a da ocazia tuturor vizitatorilor să intre în contact cu cel mai frumos și inteligent animal: CALUL.
Dupa probele consacrate, unele pline de adrenalină, altele ce debordează de eleganță, Western Dream vă asteaptă la plimbări călare, pe unii dintre cei mai frumosi și cuminți căluți.
Vă invităm să ii admirați, mângâiați pozați și nu în ultimul rând să îi călăriți!”
                                                            

BIC


BIC va invita in standul din cadrul Karpatia Horse Show unde atat domnii cat si doamnele vor fi rasfatati de expertii sai.

Pentru EI ofera servicii de grooming personalizate unde veti avea si ocazia de a testa produsele BIC din gama BIC FLEX.

Pentru ELE promit tatuaje delicate si creative cu henna, in spiritul floral al produselor din gama BIC Miss Soleil.

BIC este pionier in categoria aparatelor de ras dispozabile inventand in 1975 aparatul BIC 1 pentru barbati, iar in 1994 aparatul Twin Lady pentru femei. Astfel, cu o experienta in categorie de peste 40 de ani, BIC ofera consumatorilor sai aparate de ras pentru a satisface si cele mai sofisticate nevoi.

ATELIERE PENTRU COPII

ArtiaAsociația Artia vă propune descoperirea și dezvoltarea potențialului creativ ce se află în fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulți, printr-o serie de activități pe masură. Asociația își propune realizarea unui atelier de Pictură pe apă. Atelierul de lucru este destinat persoanelor creative, sensibile și cu dorinţa de rafinare a talentelor lor artistice. Activitatea se va centra pe prezentarea și practicarea unei tehnici de pictură inedite, cu origini orientale stravechi – tehnica marmorării. Pictura pe apă permite deplina libertate de exprimare cromatică și este o tehnică ce face apel la spontaneitate și imaginaţie.

Preturile sunt in functie de obiectul ales, de la 10 la 30 de lei

Mai multe detalii despre Asociația Artia aici: https://www.facebook.com/asociatia.artia

ChartistAsociația Ch’artist (Paint Your Own Pottery Studio)

În cadrul atelierului susținut de Ch’artist Paint Your Own Pottery, copiii vor picta decorațiuni pregătite special pentru acest eveniment – căluți, potcoave, compoziții basorelief cu tematică și nu în ultimul rând, flori tridimensionale, toate realizate manual din ceramică albă și gata pentru a fi pictate după talentul și bunul plac al fiecăruia. Prețul atelierului este de 15 lei și  include toate materialele necesare desfășurării atelierului: obiectul din ceramică ales, acuarele, pensule, accesorii (pahare, șorturi de protecție, etc).

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/ChartistStudioStore

Oaia primordiala

 

Oaia Primordială este un proiect născut dintr-o joacă, ca orice mare pasiune. Exact ca în Micul Prinț, doar că în loc să fie desenată, oaia a apărut în urma unei împunsături de ac în lâna moale, pufoasă, jucăușă. De atunci, Crina Manolescu inventează fel de fel de povești împâslite manual pentru cei mici, dar și pentru cei mari, fiindcă nimeni nu rezistă în fața unei bucăți de lână cu miros de copilărie.

 

Bobocii Art Studio

La Bobocii Art Studio vom cuceri împărăția Artei cu spiridușii Acuarela, Tempera, Acrilic, Pastel ale căror puteri sunt nelimitate

https://www.facebook.com/bobocii.ro/

AMI Handmade

Imaginația este cea mai frumoasă amintire!
Un atelier foarte creativ, unde copiii vor picta pe tricouri ( 50 de lei) sau pe suporți de creioane cu cal și călăreț ( 55 de lei).

AMI Handmade s-a născut ca o joacă alături de cei trei nazdravani ai săi  și din creativitate infinită!În joacă a început să spună poveşti cu fire, aţe, ace, pensule şi culori, margele şi chiar materiale reciclabile.

Obiectele pe care le creeză aduc culoare şi frumos în viaţa celor ce se bucură de ele. Poveştile prind viaţă prin colierele, brăţările şi cerceii meşteşugiţi pentru tinere doamne şi domniţe. Poveştile Ami Handmade bucură părinţii şi copiii deopotrivă prin căciuliţele personaj. Poveştile sale spun în continuare poveşti atunci când jucăriile croşetate prind viaţă în mâinile copiilor. Poveştile Ami Handmade merg mai departe prin tricourile pictate.

Mai multe detalii aici:
https://www.facebook.com/ateliere.cu.dichis.AMI.Handmade/

Atelierele SABBIARELLI si COLORVELVET
​Doua concepte creative îndrăgite de copii

Sabbiarrelli
Atelierele creative Sabbiarelli așteaptă cu drag copiii între 3 si 12 ani, dar nu numai, să dea frâu liber creativității și să se joace cu particule fine și colorate de marmură. Tehnica este simplă: un desen pre-tăiat, o tăviță, o spatulă de dezlipit, fantezie, creativitate și mici doze de marmură fin pisată: iată toate ingredientele distracției cu Sabbiarelli.

Plecând de la un element natural și simplu cum sunt particulele obținute din marmură de Carrara, transformate apoi cu ajutorul colorantilor eco-compatibili, ia naștere curcubeul de culori, cu ajutorul cărora copiii vor putea crea desene originale cu un efect incredibil de stralucitor.

Plansele Sabbiarelli cuprind nenumarate tematici. După ce se alege tema dorită, cu ajutorul spatulei dezlipim planșa, iar peste partea aderentă copilul aplică particulele fine de marmură. Surplusul de marmură se îndepartează printr-o usșoară scuturare a planșei. Desenul rezultat este deosebit de strălucitor, marmura rămâne lipită pe planșa de lucru, iar culorile nu se amestecă între ele.
Este un joc didactic în care contactul direct cu particulele fine de marmură implica un aspect educativ și formativ privind contactul cu mediul înconjurător.

Sabbiarelli este senzațional, distractiv, toti copiii iubesc acest joc!
http://www.sabbiarelli.ro/

Colorvelvet 

COLORVELVET este un desen realizat în catifea, pe un carton special absorbant ce are proprietatea de a transforma culorile în suprafețe colorate vii și compacte.Gama de produse este formată din tablouri, mape cu elastic, cutii ornament cât și bibliorafturi. De asemenea, gama planșelor pentru ateliere creative este extrem de variată, conținând peste 30 de teme pentru copii.

Toate produsele sunt fabricate în Italia (Genova) , respectând toate directivele CEE cât și normele de siguranță.

http://www.colorvelvet.ro/
https://www.facebook.com/colorvelvet.ro/

Asociatia Culturala Sarang Hanguk

Brelocuri fistichii – sun catcher/glass deco – NEW

Fiecare zi trebuie să fie plină de culoare, așa că îi invităm pe copii să descopere magicul univers al culorilor speciale coreene care, alături de simpaticele șabloane în diverse forme și modele, vor deveni accesoriul de bază al celor mici. Putând fi cu ușurință atașate ghiozdanului pentru școală, gentuței cu care ieșim în parc sau rucsacului cu care mergem la antrenamentele de tenis, fotbal sau cursurile de dans, brelocurile personalizate de noi vor atrage cu siguranță toate privirile. Unde mai pui că acestea pot deveni foarte ușor un cadou vesel și original pentru cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten.  

Pictura puzzle-luri 3D (caluti de mare, familii de pinguini, cai salbatici, casute, masiunute, avioane etc) – NEW

Va invitam la joaca! Pentru ca stim ca va plac puzzle-urile, venim in fata voastra cu o noua provocare: un puzzle tridimensional din lemn pe care il puteti personaliza dupa bunul vostru plac, colorandu-l cu tempera si culori acrilice. Liniile si finisajele atent realizate va vor capta cu siguranta atentia, fiecare copil urmand sa isi puna amprenta asupra propriei creatii. Inspirati de culorile personajelor din “Micii ponei” si “Bibi si Tina” sau de curajul legendarului “Black Beauty”, atelierul de pictura “Calutii naravasi” este intotdeauna o bucurie pentru cei mici.

Atelier de olărit

Olar – ​Munteanu  Cristian

Mesteșugul olaritului îl practiă de aproximativ patru ani.Prima experiență a fost în urmă cu 5 ani la Muzeul Satului ,,Dimitrie Gusti” Bucuresti. Cucerit fiind  de multitudinea formelor și a decorurilor,acest mesteșug a devenit o pasiune, ce dăinuie până astăzi. Atelierul său este un îndemncătre bucuria de a stimula creativitateaprin realizarea unor lucruri cu propriile mâini.Vă invităm să participați la altelierele de olărit.

Atelier Daruri Faine
Atelier de pictura pe cani de sticla.
Participarea la atelier costă 15-20 lei și include toate materialele necesare și asistența unui artist pe toată durata desfășurării activității copiilor, care sa le ofere instructaj de folosite a materialelor și idei, sugestii de decorare.

https://www.facebook.com/Atelierele-Daruri-Faine
https://ateliereledarurifaine.wordpress.com/

Buticul Lizucai

Atelier realizare tablouri tehnica Diamond Dotz
Diamond Dotz este o noua tehnica de a dezvolta creativitatea celor mici si celor mari folosind o varietate de modele la care se adauga mici diamante pentru a crea un tablou surprinzator. Micile tablouri prind viata dupa ce toate diamantele sunt asezate pe panza de lucru. Efectul este…sclipitor!

http://buticullizzucai.ro/