AGREMENT CAI SI PONEI

Karpatia Horse Show alături de clubul de călărie Western Dream vă propun trei zile de neuitat in compania unora dintre cele mai blânde și devotate animale: caii. Cei mici, dar și cei mari se vor putea plimba călare în zona special amenajată intre orele 10:00 – 18:00.

​”Când suntem în bază, ne ocupăm cu predarea cursurilor de echitație, de la nivel de inițiere, până la pregatirea pentru concursuri de profil.

La Karpatia Horse Show, venim pentru a da ocazia tuturor vizitatorilor să intre în contact cu cel mai frumos și inteligent animal: CALUL.
Dupa probele consacrate, unele pline de adrenalină, altele ce debordează de eleganță, Western Dream vă asteaptă la plimbări călare, pe unii dintre cei mai frumosi și cuminți căluți.
Vă invităm să ii admirați, mângâiați pozați și nu în ultimul rând să îi călăriți!”
                                                            

Aventura Park

aventuraDoritorii de senzații deosebite sunt asteptați la Aventura Park, unde vor găsi: tir cu arcul, tir cu pușca airsoft, bungee, mini jeep etc. Pe tot parcursul evenimentului atât cei mari, cât și cei mici pot inchiria biciclete mountain-bike.

Compania Royal Kompass  este formată din tineri profesioniști cu experiență în organizarea de  evenimente sportive, recreeative și team building. Membrii echipei sunt foști sau actuali sportivi de performanță. Pe lângă aptitudinile sportive, personalul este specializat în psihopedagogie, dezvoltare personală și susținere cursuri de formatori.

Tir cu arcul
Arcuri de competiție și de agrement 30, 40 si 50 kg forță.
Pentru zece săgeți

Tir cu arma
Armă cu aer comprimat 120m/s, cal 5,5mm
Timp 2 minute/participant/trageri nelimitate

Traversare tiroliană, trambulina, topogan gonflabil si mini jeep

E-bike Tours la Karphatia Horse Show

Acum aveti posibilitatea de a testa o bicicleta electrica intr-un tur de 30 min in jurul domeniului Cantacuzino. O experienta inedita pentru promovarea Endurro E-bike in Romania. Modele biciclete :  Corratec E-Power RS 150 Pro si Cross Maverix Plus MTB.

Bicicletele se vor inchiria numai cu ghid si tur ghidat.
Turul va fi de 30-40 min.
Grup maxim – 10 pax
Grup minim – 2 pax
Tururi zilnice – 10 tururi/zi  (din ora in ora)

https://www.facebook.com/Royal.Compass
http://www.royalcompass.ro

                                                            

ATELIERE PENTRU COPII

ArtiaAsociația Artia vă propune descoperirea și dezvoltarea potențialului creativ ce se află în fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulți, printr-o serie de activități pe masură. Asociația își propune realizarea unui atelier de Pictură pe apă. Atelierul de lucru este destinat persoanelor creative, sensibile și cu dorinţa de rafinare a talentelor lor artistice. Activitatea se va centra pe prezentarea și practicarea unei tehnici de pictură inedite, cu origini orientale stravechi – tehnica marmorării. Pictura pe apă permite deplina libertate de exprimare cromatică și este o tehnică ce face apel la spontaneitate și imaginaţie.

Mai multe detalii despre Asociația Artia aici: https://www.facebook.com/asociatia.artia

ChartistAsociația Ch’artist (Paint Your Own Pottery Studio)

În cadrul atelierului susținut de Ch’artist Paint Your Own Pottery, copiii vor picta decorațiuni pregătite special pentru acest eveniment – căluți, potcoave, compoziții basorelief cu tematică și nu în ultimul rând, flori tridimensionale, toate realizate manual din ceramică albă și gata pentru a fi pictate după talentul și bunul plac al fiecăruia. Prețul atelierului este de și  include toate materialele necesare desfășurării atelierului: obiectul din ceramică ales, acuarele, pensule, accesorii (pahare, șorturi de protecție, etc).

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/ChartistStudioStore

Oaia primordiala

 

Oaia Primordială este un proiect născut dintr-o joacă, ca orice mare pasiune. Exact ca în Micul Prinț, doar că în loc să fie desenată, oaia a apărut în urma unei împunsături de ac în lâna moale, pufoasă, jucăușă. De atunci, Crina Manolescu inventează fel de fel de povești împâslite manual pentru cei mici, dar și pentru cei mari, fiindcă nimeni nu rezistă în fața unei bucăți de lână cu miros de copilărie.

 

Bobocii Art Studio

La Bobocii Art Studio vom cuceri împărăția Artei cu spiridușii Acuarela, Tempera, Acrilic, Pastel ale căror puteri sunt nelimitate

https://www.facebook.com/bobocii.ro/

AMI Handmade

Imaginația este cea mai frumoasă amintire!
Un atelier foarte creativ, unde copiii vor picta pe tricouri  sau pe suporți de creioane cu cal și călăreț.

AMI Handmade s-a născut ca o joacă alături de cei trei nazdravani ai săi  și din creativitate infinită!În joacă a început să spună poveşti cu fire, aţe, ace, pensule şi culori, margele şi chiar materiale reciclabile.

Obiectele pe care le creeză aduc culoare şi frumos în viaţa celor ce se bucură de ele. Poveştile prind viaţă prin colierele, brăţările şi cerceii meşteşugiţi pentru tinere doamne şi domniţe. Poveştile Ami Handmade bucură părinţii şi copiii deopotrivă prin căciuliţele personaj. Poveştile sale spun în continuare poveşti atunci când jucăriile croşetate prind viaţă în mâinile copiilor. Poveştile Ami Handmade merg mai departe prin tricourile pictate.

Mai multe detalii aici:
https://www.facebook.com/ateliere.cu.dichis.AMI.Handmade/

Asociatia Culturala Sarang Hanguk

Brelocuri fistichii – sun catcher/glass deco – NEW

Fiecare zi trebuie să fie plină de culoare, așa că îi invităm pe copii să descopere magicul univers al culorilor speciale coreene care, alături de simpaticele șabloane în diverse forme și modele, vor deveni accesoriul de bază al celor mici. Putând fi cu ușurință atașate ghiozdanului pentru școală, gentuței cu care ieșim în parc sau rucsacului cu care mergem la antrenamentele de tenis, fotbal sau cursurile de dans, brelocurile personalizate de noi vor atrage cu siguranță toate privirile. Unde mai pui că acestea pot deveni foarte ușor un cadou vesel și original pentru cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten.  

Pictura puzzle-luri 3D (caluti de mare, familii de pinguini, cai salbatici, casute, masiunute, avioane etc) – NEW

Va invitam la joaca! Pentru ca stim ca va plac puzzle-urile, venim in fata voastra cu o noua provocare: un puzzle tridimensional din lemn pe care il puteti personaliza dupa bunul vostru plac, colorandu-l cu tempera si culori acrilice. Liniile si finisajele atent realizate va vor capta cu siguranta atentia, fiecare copil urmand sa isi puna amprenta asupra propriei creatii. Inspirati de culorile personajelor din “Micii ponei” si “Bibi si Tina” sau de curajul legendarului “Black Beauty”, atelierul de pictura “Calutii naravasi” este intotdeauna o bucurie pentru cei mici.

Atelier de olărit

Olar – ​Munteanu  Cristian

Mesteșugul olaritului îl practiă de aproximativ patru ani.Prima experiență a fost în urmă cu 5 ani la Muzeul Satului ,,Dimitrie Gusti” Bucuresti. Cucerit fiind  de multitudinea formelor și a decorurilor,acest mesteșug a devenit o pasiune, ce dăinuie până astăzi. Atelierul său este un îndemncătre bucuria de a stimula creativitateaprin realizarea unor lucruri cu propriile mâini.Vă invităm să participați la altelierele de olărit.

Atelier Daruri Faine
Atelier de pictura pe cani de sticla.
Participarea la atelier costă 15-20 lei și include toate materialele necesare și asistența unui artist pe toată durata desfășurării activității copiilor, care sa le ofere instructaj de folosite a materialelor și idei, sugestii de decorare.

https://www.facebook.com/Atelierele-Daruri-Faine
https://ateliereledarurifaine.wordpress.com/