Burger Wagen

https://www.facebook.com/BurgerWagen/

Crăpelniță

La Crăpelniță vei găsi preparate în lipii de tortillas pe care ți le oferim fresh, în trend și delicioase. De la mainstream până la extrem, pentru noi tortilla poate prinde stiluri infinite.

 

https://www.facebook.com/crapelnita/

La Strada Gyros

Yassssouuu !

LA STRADA GYROS  iti aduce o parte din Grecia in farfurie .

https://www.facebook.com/La-Strada-Gyros

Chicken Cone

Un deliciu crocant in vafa de inghetata?

Ei bine, da! este un deliciu – desi nu unul dulce – ci unul care sa ii bucure pe gurmanzi: nuggets de pui servite in conuri de vafe crocante si completate cu sosuri cu diferite arome! Desi modul in care este servit, un con crocant de inghetata (made by us), te poate duce cu gandul la un desert racoros, este de fapt cel mai usor mod de a-l savura in timp ce te plimbi linistit (sau nu!) pe strada.
Si pentru ca am vrut sa impacam pe toata lumea, de curand am adus in meniul nostru varianta chicken burger si chicken box.

PROSECCO VAN

PROSECCO VAN este unicul PIAGGIO APE din Romania. un bar mobil care vine in intampinarea voastra cu  frizzante la draft (alb & rose) dar si cu renumitele coctailuri care au la baza prosecco: APEROL SPRITZ, HUGO, BELLINI.

Hedonist Bar

Hedonist Bar a aparut dintr-o rulota veche de cai imbracata in haine noi, doua-treispe idei, niste ambitie, ceva lemne, multa munca si vopsea, ca sa ne reunim pasiunile in acelasi loc. Va asteptam sa le descoperiti si impartasiti!

https://www.facebook.com/Hedonist-Bar

Melissimo Bar

Melissimo® este o băutură răcoritoare 100% naturală, nepasteurizată, obținută exclusiv din ingrediente pure și neprocesate industrial, produse, în mod natural.

Miere pura Melarium® este un produs autentic, cu o valoare nutritivă ridicată, creat cu măiestrie de albine și perfecționat de apicultori care trăiesc în armonie deplină cu natura, de mii de ani, pe aceste meleaguri.

 

Guido Coffee

Am adus si am unit, sub același acoperiș, întregul proces de obținere al unei cafele de calitate, pentru a vă ghida în descoperirea reperelor pentru degustarea, prepararea și aprecierea unei cafele excepționale.

Coffee- Bike

Iubim bicicletele noastre! Si, mai presus de toate, ne iubim cafeaua.

Just relax, celebrate, and drink more coffee…

https://www.facebook.com/CoffeeBikeRomania/

Molipops – Înghețată pe băț naturală

Înghețată pe băț naturală, din lucruri simple și sănătoase.

Producem în cantitati mici plecând de la zero. Fără prafuri sau alte mixuri speciale. Am ales sa folosim miere în locul zaharului și sa eliminam orice ingredient de origine animală. Cât mai simplu și cât mai bun. Only the good stuff.

Stoarcem prin presare la rece sau pasăm în blender și astfel avem o înghețată plină de fibre și vitamine. Plus beneficiile mierii de albine, plus faptul că nu procesam termic fructele. All the good stuff.

Mai multe detalii pe:
https://www.facebook.com/molipops/

Stupina turistică Miere Sinceră

Stupina turistică Miere Sinceră îmbină arta apiculturii cu cerințele turismului contemporan într-un concept nou în România – turismul apicol. Interesul pentru viața albinelor, utilizările mierii, proprietățile miraculoase ale produselor stupului și abilitățile albinelor, au reprezentat dintotdeauna un subiect atrăgător

https://www.facebook.com/mieresincera/

Zumm Miere

Zumm Miere este partenerul vostru dulce si sanatos care va pune la dispozitie o gama larga de miere si alte produse apicole.

https://www.facebook.com/ZummMiere.ro/

Delicii traditionale

Proiectul Delicii Tradiționalea apărut ca urmare a pasiunii noastre pentru dulciuri savuroase și, desigur, datorită respectului nostru față de tradiție. Și cum nu ne-am putut decide care țară are cele mai delicioase deserturi, am hotărât să comercializăm bunătăți nu din una, nu din două, ci chiar din trei zone: România, Siria și Turcia.

Mai multe detalii pe:
https://www.facebook.com/deliciitraditionale/