Furgoneta

Descoperă rețetele speciale de burgers, hot-dogs & fries marca Furgoneta, care îți vor umple sufletul, nu doar stomacul! Găsești o varietate de ingrediente fresh și combinații delicioase pentru orice poftă!

Furgoneta este o super bucătărie pe roți complet echipată pentru a satisface dependenții de delicii culinare oriunde am fi. Ne găsești la cele mai tari festivaluri și evenimente, iar în București în locațiile noastre permanente din Piața Victoriei, Pipera, Berceni și Militari. Află mai multe pe www.furgoneta.ro.

Crăpelniță

La Crăpelniță vei găsi preparate în lipii de tortillas pe care ți le oferim fresh, în trend și delicioase. De la mainstream până la extrem, pentru noi tortilla poate prinde stiluri infinite.

Descoperă lumea Crăpelniță pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/crapelnita/

Drunken Squid

Drunken Squid  Simple, Safe & Delicious

 

 

Afla mai multe pe facebook.com/DrunkenSquid

La Strada Gyros

Yassssouuu !

LA STRADA GYROS  iti aduce o parte din Grecia in farfurie .

PLEȘCAVIȚA VAN

Pleșcavita Van este invitația la o călătorie culinară în Serbia, cu opriri în 5 stații ale gustului bun: 5 tipuri de Pleșcavița, pe care le combini cum poftești cu cartofii prăjiți. 

Pentru a păstra gustul autentic, carnea și ingredientele tradiționale sârbești, precum ayvarul și urnebes, branza picantă, sunt pregătite în măcelăria de la Taverna Sârbului din Sinaia de un maestru bucătar și măcelar sârb. 

Pleșcavița se servește în lipia sârbească caldă, cunoscută cu numele de somun. Fiecare lipie este preparată manual de o familie de brutari de lângă Novisad, ce respectă rețeta sârbească.

Afla mai multe pe facebook.com/PlescavitaVan

Chicken Cone

Un deliciu crocant în vafă de inghețată?

Ei bine, da! Este un deliciu – deși nu unul dulce – ci unul care să îi bucure pe gurmanzi: nuggets de pui servite în conuri de vafe crocante și completate cu sosuri cu diferite arome! Deși modul în care este servit, un con crocant de înghețată (made by us), te poate duce cu gândul la un desert răcoros, este de fapt cel mai ușor mod de a-l savura în timp ce te plimbi liniștit (sau nu!) pe stradă.

Și pentru că am vrut sa împăcăm pe toată lumea, de curând am adus în meniul nostru varianta chicken burger și chicken box. Află mai multe pe facebook.com/chickenconefoodtruck.

THAICE CREAM

THAICE CREAM, rulourile de înghețată handmade, personalizate după preferințele tale, oferă un adevărat spectacol culinar, începând de la ingredientele proaspete și până la priceperea tehnicianului.

Folosim doar ingrediente premium în rețetele noastre: fructe proaspete, de sezon, topping-uri adaptate fiecărui sortiment și un strop de pasiune!

Mai multe detalii pe facebook.com/thaicecream.ro.

AROME Healthy Bar

AROME Healthy Bar dă culoare oricărui festival! Din iubire pentru natural.
La AROME găsești freshuri, limonade și smoothieuri ce conțin 100% fruct. Căpșuna, banana, zmeura, mărul, portocala, avocado, murele, ananasul și multe alte fructe se întâlnesc în meniul AROME și se întrec în savoare!
AROME. Explozie de gusturi ce te răcoresc și îți dau un boost pentru a fi pe fază la fiecare ștafetă și obstacol.

Află mai multe pe facebook.com/healthybarcluj/.

 

Melissimo Bar

Melissimo® este o băutură răcoritoare 100% naturală, nepasteurizată, obținută exclusiv din ingrediente pure și neprocesate industrial, produse, în mod natural.

Miere pura Melarium® este un produs autentic, cu o valoare nutritivă ridicată, creat cu măiestrie de albine și perfecționat de apicultori care trăiesc în armonie deplină cu natura, de mii de ani, pe aceste meleaguri. Află mai multe pe facebook.com/melissimo.ro.

 

 

BOILER X GUIDO

BOILER X GUIDO este un loc pentru cafea de specialitate și world food, inspirat și adus la viață de istoria și de pe Calea Victoriei.

 

Află mai multe pe  facebook.com/BoilerXGuido.

Coffee- Bike

Iubim bicicletele noastre! Si, mai presus de toate, ne iubim cafeaua.

Just relax, celebrate, and drink more coffee…

Ne găsești pe Facebook: facebook.com/CoffeeBikeRomania

Stupina turistică Miere Sinceră

Stupina turistică Miere Sinceră îmbină arta apiculturii cu cerințele turismului contemporan într-un concept nou în România – turismul apicol. Interesul pentru viața albinelor, utilizările mierii, proprietățile miraculoase ale produselor stupului și abilitățile albinelor, au reprezentat dintotdeauna un subiect atrăgător

Află mai multe pe facebook.com/mieresincera.

Delicii Tradiționale

Proiectul Delicii Tradiționale a apărut ca urmare a pasiunii noastre pentru dulciuri savuroase și, desigur, datorită respectului nostru față de tradiție. Și cum nu ne-am putut decide care țară are cele mai delicioase deserturi, am hotărât să comercializăm bunătăți nu din una, nu din două, ci chiar din trei zone: România, Siria și Turcia.

Mai multe detalii pe facebook.com/deliciitraditional.