Brutariile Paul

Cu o traditie de 125 de ani Paul definest arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume.
Istoria Paul incepe   in 1889, cu o brutarie si patiserie frantuzeasca de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din intreaga lume acel “art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar in acelasi timp traditional si atemporal. Alaturi de pasiunea pentru painea frantuzeasca, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea marcii Paul.

The Flying Pig

De la povestea porcului adus ȋn valiză din Portugalia, de la o poftă, de la o idee, la aripi. Povestea The Flying Pig ȋncepe ȋn locul de baştină al cărnii pe care o servim – de unde porcul a zburat, la propriu, către România, unde au ȋnceput testele pe prieteni. Când toată lumea s-a lins pe degete, porcul iberic a aterizat la The Flying Pig, pe Barbu Văcărescu numărul 201.

Pasiunea pentru prepararea bucatelor iberice, cu carnea slowly cooked, gătită cu pricepere şi multă răbdare, timp ȋndelungat după asezonare, se reflecta de la prima ȋmbucătură.

http://theflyingpig.ro/

The Botanist Bar

botanist

Metaxa Bar

St. Ride Box Bar

 

Melissimo Bar

Melissimo® este o băutură răcoritoare 100% naturală, nepasteurizată, obținută exclusiv din ingrediente pure și neprocesate industrial, produse, în mod natural.

Miere pura Melarium® este un produs autentic, cu o valoare nutritivă ridicată, creat cu măiestrie de albine și perfecționat de apicultori care trăiesc în armonie deplină cu natura, de mii de ani, pe aceste meleaguri.

 

Guido Coffee

Am adus si am unit, sub același acoperiș, întregul proces de obținere al unei cafele de calitate, pentru a vă ghida în descoperirea reperelor pentru degustarea, prepararea și aprecierea unei cafele excepționale.

Moritz Eis

moritz eisMoritz Eis produce înghețată artizanală 100% naturală, fără coloranți și fără aditivi.

Alegem ingredientele naturale pe care apoi le prelucrăm cu grijă, obținând astfel cele mai rafinate arome tradiționale dar și cele mai delicioase și neașteptate combinații de gusturi.

Întotdeauna căutăm să procurăm ingredientele direct de la ferme și mici producători, în concordanță cu principiile sustenabilității și cu Mișcarea Slow Food. La Moritz Eis poți gusta dintr-o varietate de arome precum lămâie cu cimbru, orez cu scorțișoară, piersică cu ghimbir sau pară caramelizată cu gorgonzola și nuci, arome care stârnesc curiozitatea multora dintre pofticioși însă care te fac de fiecare dată să te lingi pe degete și saă vrei incă o cupă de înghețată!

https://www.facebook.com/MoritzEis

Înghețata Rolls

 

Rolls este o animație culinară inovativă. Datorită tehnicii de congelare distincte, pe o plită din oțel care este răcită pană la o temperatură de -25gr., înghețată este amestecată, întinsă și stransă în formă unor rulouri. Prin amestecarea și agitarea ei în mod continuu în “tigaia” rece, se creează o cremă ce îngheată rapid în doar 5-10 secunde. Acest desert asiatic frecvent întâlnit în Tailanda este preparat cu ingrediente proaspete, precum fructe de sezon sau dulciurile tale preferate. Astfel, înghețata se înfășoară în față ochiilor clienților. Asta o face atât de unică!